Индустриални новини

Какви типове често използвани корпуси за медицински инструменти има?

2022-05-25
Какви типове често използвани корпуси за медицински инструменти има?
Корпусите за медицински инструменти обикновено се класифицират според техните употреби и функции, а общите включват следните три категории:
1. Спомагателна пластмасова кутия за медицински инструменти
Обвивките за спомагателни медицински инструменти включват основно следното: оборудване за дезинфекция и стерилизация, хладилно оборудване, системи за централно засмукване и подаване на кислород, климатично оборудване, фармацевтични машини и оборудване, оборудване за кръвни банки, оборудване за обработка на медицински данни, медицинско оборудване за видео фотография и други инструменти и пластмасов корпус на оборудването.
2. Каси за диагностични медицински инструменти
Обвивките за диагностично медицинско оборудване обикновено включват: обвивки за рентгеново диагностично оборудване, обвивки за ултразвуково диагностично оборудване, обвивки за оборудване за функционална инспекция, обвивки за ендоскопско оборудване, обвивки за оборудване за нуклеарна медицина, обвивки за лабораторно диагностично оборудване и патологична диагностика Оборудвайте кутията.
3. Кутия за терапевтичен медицински инструмент
Обичайните обвивки за терапевтични медицински инструменти са: 1. Хирургически легла, осветително оборудване, хирургически инструменти и различни маси, стелажи, столове, шкафове и други обвивки за хирургическо оборудване; 2. Корпуси за терапевтично оборудване за нуклеарна медицина; 3. Машини за контактна терапия, обвивки на оборудване за лъчева терапия, като машини за повърхностна терапия, машини за дълбока терапия, ускорители, 60 машини за кобалтова терапия, интракавитарна терапия с радий или 137 цезий и терапия с устройства след инсталиране; Оборудване, ултразвукова терапия и оборудване за сяра терапия 4); 5. Помещението за оборудване за медицински сестри в отделения, като болнични легла, колички, кислородни бутилки, машини за стомашна промивка и спринцовки без игли.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept